3

siffrorna idag är bra, inte lika bra som igår. men de håller sig fortfarande under gränsen. Jag är så sjukt rädd för att jag kommer hetsa inatt eller imorgon. jag planerade den perfekta hetsen innan, exakt vad jag skulle äta och exakt hur mycket. Det lugnade mig lite.
Mitt enda stabila msnsällskap gick hem till en vän nu och jag är så himla rädd och känner mig så himla ensam.
När blev livet såhär?
hur ska man orka?

jag måste få blöda inatt.
hjälp mig.


2

Dagen siffror är än så länge 100 kalorier, det känns okej. Mamma har precis bakat bullar och jag är så sjukt sugen. Är galet sugen på hamburgare också. gah! självkontroll för helvete.
det blir ingen mer mat idag. klarar inte det.


1

Jag åt lite inatt ändå. Det kändes okej. idag har jag börjat med ABC-dieten. Tycker det känns sjukt jobbigt att jag måste äta 500 kalorier idag. Jag har inte alls lust med det. har ialla fall fått i mig 50 kalorier än så länge. Får se hur det går resten av dagen.
har varit hos min jobbcoach idag med och det gick rätt bra. Försökte få tag i han som behövde folk på sitt jobb men ingen svarade. Eller det gick inte att ringa, tror stormen har gjort något med telefonledningarna eller så.
mitt öga är fortfarande jättejobbigt och jag blir galen.
I söndagsnatt när jag hade sex började kroppen skaka som fan och jag började se vita fläckar med ena ögat. Det var fruktansvärt läskigt. Skaket satt i ganska länge också.
Är så himla trött idag, kunde verkligen inte sova inatt. Jag saknar alldeles för mycket.
hoppas ni mår fint.
puss.

förresten, det finns ingen som vill göra om min bloggdesign lite? det behöver inte vara något speciellt.. bara det är bättre än nu.

0

Mamma har gjort mat och försöker hetsa mig att äta. jag orkar inte.
imorgon börjar jag med ABC-dieten. jag har egentligen aldrig behövt följa såna dieter för att gå ner, men tänkte att det kunde vara kul att se om det faktiskt funkar och hur länge jag orkar.
Vet dock inte hur jag ska äta idag.
om jag ska svälta eller om jag ska äta något litet. får se hur det blir. just nu är jag bara så himla röksugen.


tillbaka.

det var längesen jag skrev här och livet har varit upp och ner sen dess. Men idag så börjar jag om. Nu ska jag ner på riktigt igen.
jag har försökt bli frisk men det går inte. nu vill jag bara gå ner. Hetsade inatt eftersom jag visste att svälten börjar idag.
Min vän förbjöd mig igår att göra något dumt, men han behöver inte veta. Snart ska jag till affären och handla till mamma.
är det någon som läser fortfarande?Nu är jag tillbaka och jag är bättre än någonsin.

RSS 2.0