0

Mamma har gjort mat och försöker hetsa mig att äta. jag orkar inte.
imorgon börjar jag med ABC-dieten. jag har egentligen aldrig behövt följa såna dieter för att gå ner, men tänkte att det kunde vara kul att se om det faktiskt funkar och hur länge jag orkar.
Vet dock inte hur jag ska äta idag.
om jag ska svälta eller om jag ska äta något litet. får se hur det blir. just nu är jag bara så himla röksugen.


Kommentarer
Postat av: Monelia

Ååh Gud vad glad jag blir !!

Alltså .. Jag vet inte vad jag ska ge för tips ... :/ svälta handlar egentligen om att helt enkelt stå emot fast man har ont, är yr, mår illa, håller på att svimma eller har dötrist och är ensam: det gäller att helt enkelt skita i känslorna och inte äta. Hmm men det enda jag kan komma på är att inte tänka att du inte får äta , eller känna att du förbjuder dig ngt för då känner du dig deprimerad och då blir det motsatt effekt; du vill äta av det istället. Tänk istället att du får äta men att 'jag kan äta det imorgon istället ju? Jag är faktiskt inte så sugen' . Tankesättet har faktiskt stor betydelse... Mer än så vet jag faktiskt inte, vissa har det och andra inte. Det är farligt att svälta och om man misslyckas då är det faktiskt för att din kropp vill rädda dig , det är inget du ska hålla på med om du inte har sjukdomen som tvingar dig till det :( det är inget roligt när du väl måste svälta det lovar jag dig. Mitt tips är att inte svälta alls ! Träna och ät 1200 kcal istället :-) kraaaaam <3

2011-02-08 @ 20:12:53
Postat av: Kristin!

Läste din blogg litegranna o föll direkt, gud vilket helvete du är med om! men jag är så ledsen inombords för att du inte ser vad du gör för något med dig själv, du är ju inte alls tjock du är smal precis som mig o jag vill upp i vikt för ajg är för smal usch det är inte snyggt, menar inte illa emot dig men ja du förstår mig säkert, din familj vill dig bara väl! tänk om du själv hade ett barn som du ville skulle må bra, hoppas jag gav dig några bra råd! kram kristin!

2011-02-09 @ 13:33:26
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Postat av: amanda♥

Vad gör du?

2011-02-09 @ 14:49:03
URL: http://mandispersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0